Award Winning Ting Kok Village Residential House

Lee Chun Kit and Lee Chee Lok Shares The Ting Kok Village Residential House

Lee Chun Kit and Lee Chee Lok, the maker of the highlighted project Residential House by Lee Chun Kit and Lee Chee Lok explicates, The village is on the outskirt with low density and surrounded by lush trees and grassy meadow. It is redesigned to create a seamless transition bringing the endless outdoor view inside, the usage of wood finishes, different shades of blue and white in the house further strengthened the connection with the nature and created a peaceful living environment. The unlimited expanse with the natural view and sunlight has a strong effect on spiritual refreshment. .

Award Winning Ting Kok Village Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=63927

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Dzng Designing News homepage.

Press Kits for Design

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/dzng.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/dzng.org/html/function-spinner.php on line 55