Long Table by Wei Zhou

Wei Zhou Discloses The Long Table Table

Wei Zhou , the author of the awarded project Table by Wei Zhou points out, The project is an outdoor art setting. The architects conducted their work under an architectural way but not necessarily lead to an answer quite architectural. This Vanke Yuhe office park is located in Shanghai whose central square is surrounded by four buildings. To make people feel released and free when coming out of the buildings, an outdoor furniture is built inside the square. The whole place is an outdoor lobby form the architects ’view..

Long Table by Wei Zhou Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=55459

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Dzng Designing News homepage.


Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/dzng.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/dzng.org/html/function-spinner.php on line 55