Shanghai Landmark Center by Aedas

Aedas Discloses The Shanghai Landmark Center Office/Retail

Aedas, the project leader of the awarded work Office / Retail by Aedas points out, In response to the neighbourhood and domestic buildings on the east and north, this commercial development retreats from south to north with the retail components, embracing an open central plaza for outdoor activities. The buildings are placed along the site edges to reserve open spaces at the corners. The massing and orientation of the complex facilitate daylight penetration and ventilation to the adjoining residences. The central plaza connects the exterior with the retail components above and below the ground, also extends the circulation from the adjacent communities to the complex..

Shanghai Landmark Center by Aedas Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64929

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Dzng Designing News homepage.

Design Interviews

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/dzng.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/dzng.org/html/function-spinner.php on line 55