Restaurant and Bar by Devesh Pratyay

Devesh Pratyay Reveals The Club Tao Restaurant and Bar

Devesh Pratyay, the project leader of the awarded project Restaurant and bar by Devesh Pratyay says, Club tao, features an extensive open courtyard which is a part of the main restaurant area with an open able sliding roof that also allows natural light inside ,which make the space feel airy despite being surrounded by built spaces all around. Being on the ground floor buildings abutting each other the open space was retained with its character and an enforcer of a new offering to the patron. .

Restaurant and Bar by Devesh Pratyay Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=65888

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Dzng Designing News homepage.

Design Agency

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h01/mnt/160172/domains/dzng.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h01/mnt/160172/domains/dzng.org/html/function-spinner.php on line 55